László Tünde Réka - étrend tanácsadó, Bowen terapeuta, fitoterapeuta
Hu Ro
jolegyek.ro

Egy egészséges test olyan mint egy hétvégi nyaraló. A beteg test börtön. (Francis Bacon 1561-1626)

Home » jó Legyek

Dec

31

A nyárikonyha

A nyárikonyha

A legerősebb és legmeghatóbb érzés, a meleg volt, ami a nyárikonyhában fogadott. Ember sehol sem volt, tűzhely sem, de olyan igazi jó falusi meleg volt, amit csak a kihűlő sütőkemence tud maga után hagyni.

...tovább

Aug

09

Paradicsomtörténet

Paradicsomtörténet

Ez a tavaszillat mást is hozott magával...a gondolatot, hogy próbáljak meg paradicsomot termeszteni. Olyan igazi, kerti paradicsomot, amilyent nagyapám is termesztett.

...tovább

Jan

22

Minek van értelme?

Minek van értelme?

Nos, ezt érdemes csinálni.....tanítani úgy, közben magad köré tudod gyűjteni a gyermekeket. Tanítani jót és hasznosat úgy, hogy az osztály csintalan kételkedői is bekapcsolódnak a beszélgetésbe. 

...tovább

Jan

08

Téli emlékek

Téli emlékek

A sok minuszfokos előrejelzésekről jut eszembe, hogy bizony akkoriban nagyanyámék nemigen foglalkoztak a számokkal. Télen hideg volt, aztán 2-3 hétig olyan hideg volt, hogy a tyúkoknak meleg vizet töltöttek, hogy ne fagyjon meg túl hamar, nagyapám 

...tovább

Dec

14

Év végi morfondír

Év végi morfondír

Borúlátás és lemondás helyett, a megoldás a helyes információhoz való hozzáférés és tudatos választás lehet. A tudás és a kiegyensúlyozott életmód, kéz a kézben járnak. 

...tovább

Aug

23

Diótörők

Diótörők

Rohanóra állított világunkban mind nehezebb egymásra találni és csak úgy együtt lenni, beszélgetni, esetleg játszani. Külön elnevezést is kapott ez a ritka jelenség: minőségi időnek nevezik.

...tovább